Ulkona on todella upea sää! Valoisuutta riittää vaikka muille jaettavaksi, kun eilen tänne etelään ainakin satoi lumipeite maahan ja aurinko paistaa koko komeudeltaan.

Koettiin kotimatkalla miehen kanssa todella omituinen valoilmiö. Lumipyry (tai miksi sitä nyt voisi kutsua) oli tietenkin pahimmillaan iltapäivä ruuhkan aikaan, jolloin mekin päästiin suunnistamaan kotia kohti. Länsiväylällä meno meni sen verran sumeaksi, että autot joutuivat ottamaan sumuvalotkin käyttöön. Oli todella synkkää ja eteenpäin ei nähnyt juuri ollenkaan. Kun käännyttiin liittymästä ylöspäin se tapahtui: yhtäkkiä joka puolella oli vain valoa. Satava lumi sai aikaan kunnon erikoisehosteen. Tuli hieman spooky-olo, sillä se oli kuin suoraan elokuvien taivas-kohtaus. Siis se, kun ihminen kuolee ja pääsee taivaaseen. Joka puolella on vain kirkasta valoa. No tulipa siitäkin saatua vähän ensi makua...  :)

Tänään on vuorossa herkkuruokaa. Lupasin miehelle jo viikolla tehdä herrantaskuja ja valkosipulikermaperunoita. Täytyykin kohta mennä pottuteatteriin. Kyllä tuli taas viikonloppu tarpeeseen ja täsmälleen oikeaan kohtaan. Saa hetken hengähtää... Ah...  :)