Sitä ollaan sitten kipeänä. Ei voisi parempaa tuuria taas olla. Eilinen päiväkin meni jo potiessa ja ketuttaa sunnattomasti, että vaivalla ansaitut lomapäivät menee flunssan kourissa. Oireet on ah-niin-tyypillistä flunssaa: kurkku ja lihakset kipeänä, pää halkeamispisteessä, korvat paukkuu ja vihloo, pientä lämpöilyä ja paikoitellen kuumetta. No ei auttanut muu kuin varata huomiseksi aika lääkäriin, jos ei mitään muuta, niin saisi edes tukkoisuus lääkkeitä, sillä paine päässä alkaa olemaan sietämätöntä.

Telkkarista näyttäis taas tulevan Suomen suht epätoivoisia Euroviisu yritelmiä. Jotenkin ei enää jaksa innostua. Viimeinen kerta, kun olin jollain tapaa Suomen kannustamassa, oli Laura Voutilaisen edustuskerta kappaleella Addicted to you. Uskoin silloin todella, että Suomella olis ollut jonkunlaiset mahdollisuudet. Voittoa en silloinkaan odottanut, mutta jotain tyyliin kymmenettä sijaa tms. kyllä. Nyt olen vain totuttautunut siihen, ettei se Suomi pärjää noissa kisoissa oli kappale sitten mikä tahansa. Luuseri kansaa näissä kisoissa... Tai ehkäpä enemmänkin hyljeksittyä.

Täytyy heittää taas kone pois sylistä, kun silmiin koskee. Sitä taas yrittää viihtyä loppuillan kuunnellen telkkaria, mikä on muuten erittäin tylsää sekä myös vaikeaa. Parin päivän aikana on tultu harrasteltua sitä ihan tarpeeksi ja päässyt toteamaan, ettei siitä tule yhtään mitään. Ja muuten, komediasarjat joita muuten saattaakin tylsyyteen katsoa ja jopa ehkäpä viihtyäkin niitä katsoessaan, ovat täyttä potaskaa, kun niitä kuuntelee. Eihän niissä ole pienen pientäkään sisältöä!!!

No ehkäpä tässä oli vuodatusta tälle kertaa. Maanantaina pitäisi palata virkeänä loman jäljiltä töihin, mutta saa nyt nähdä miten tässä käy... Voimia kaikille muille!