... mutta ei todellakaan siitä syystä, että olisin jättämässä kirjoittelun sivuun. Ollaan oltu nyt miehen kanssa tekemässä ensimmäinen (ja kaipa samalla myös) tämän loman viimeinen reissu. Kolme päivää äidin ja pikkusiskojen luona meni kuin siivillä ja taas sitä ollaan päästy kotiin. Tai oikeastaan perille, niin kuin ilmaisin asian äidille, soittaessani, että matka meni hyvin. Kodilta tämä paikka ei oikein tunnu. Sitä ikäänkuin vain yrittää sinnitellä täällä "slummissa" sen aikaa, kuin on vain pakko. Omaa KOTIA etsitään kokoajan ja on vain ajan kysymys, koska sellainen löytyy.

Töistä ei ole kuulunut onneksi mitään. On saanut olla ihan rauhassa. Välillä sitä kyllä on yllättänyt itsensä miettimästä, miten ne siellä jakselee ja onkohan kuinka paljon mun "sotkuja" tullut vastaan. Miehelle töistä ollaan soitettu pari kertaa. Ja niiden puheluiden aikana olen ollut vain kiitollinen siitä, etten itse ole joutunut vastaaviin vastaamaan...

Kisulit oli pärjäillyt ilmeisesti ihan mukavasti meidän poissa ollessa. Hoitaja on kyllä käynyt katselemassa vointia ja antamassa täydennystä ruokakuppeihin, mutta ne kun tarvitsee niin paljon enemmän. Pitäisi olla joku kokoajan rapsuttelemassa tai muuten vain lässyttelemässä niille mukavia. Ollaan aikaisemmista kotiin paluista opittu se, ettei kissoihin nykyään kosketa ennen kuin vaatteet ollaan vaihdettu ja kädet pesty. Äidillä kun on kissoja tuollaiset vaatimattomat kahdeksan kappaletta. Yhtenä kertana, kun tultiin kotiin, niin meidän tytteli mökötti meillä kaksi päivää, kun haistoi toiset kissat meistä. Sitä ei haluta enää koskaan kokea ja sen takia tämä käyttäytymismuoto ollaan meillä omaksuttu hyvin.

Ketuttaa, kun Muodon vuoksi nauhoitus meni taas pipariksi. Mä en enään suostu ajastamaan mitään nauhoituksia, kun jollain tapaa aina onnistun ne kämmimään. Tälläkin kertaa olin sitten pistänyt nauhoitukseen väärän kanavan, vaikka mielestäni vielä erityisesti sen tarkastin. Lähinnä siksi, että edellisellä kerralla se homma meni tasan saman asian takia pieleen. Mä en käsitä miten siinä tapahtui taas näin!!!  :(

Noh, tässä sitä sitten taas ollaan kotona ihmettelemässä. Loppu lomaviikon suunnitelmia ei ole mitään ihmeellisiä. Meidän piti hoitaa huomenna auton katsastus, mutta se tulikin hoidettua jo eilen reissun päällä (kaikki kunnossa!!).  :)  Ehdotin miehelle verenluovutukseen menoa, kun edellisestä kerrasta on päässyt kulumaan jo luvattoman pitkä aika, ehkäpä jo peräti vuosi. Huomenna tai viimeistään perjantaina olisi se ohjelmassa. Se on must!